Onemocnění prsu u mužů - Hoferka, Petr; Retková, Lucie; Vrabcová, Alexandra; Sečkařová, Dagmar (Causa subita, 2007)
Onemocnění mužského prsu nejsou zanedbatelná, v současné době by tuto problematiku měly řešit mammární poradny. Přehled této problematiky doplňujeme o názorné kazuistiky.
Keywords: výsledek terapie; analýza přežití; chirurgie operační; Male; Risk Factors; mamografie; prognóza; Mammography; Surgical Procedures, Operative; Adult; dospělí; nádory prsu; mužské pohlaví; Data Interpretation, Statistical; nežádoucí účinky léčiv; Survival Analysis; Treatment Outcome; nemoci prsů; fibrocystická nemoc prsu; lidé; Breast Neoplasms; Humans; rizikové faktory; interpretace statistických dat; Prognosis; Fibrocystic Breast Disease; Drug-Related Side Effects and Adverse Reactions; Breast Diseases