Je pokročilý karcinom prsu kontraindikací rekonstrukce? - Urban, Karel; Měšťák, Jan (Praktický lékař, 2007)
Autoři se ve svém příspěvku zamýšlí nad indikací k rekonstrukci prsu u pacientek s generalizací karcinomu prsu. Zdůrazňují individuální přístup k pacientkám s generalizací nádoru a zvažují zdravotní aspekty i psychologický a etický význam plánované rekonstrukce prsu.
Keywords: Ethics, Medical; nádory prsu; Female; Adult; dospělí; lékařská etika; Breast Neoplasms; Humans; ženské pohlaví; zákroky plastické chirurgie; lidé; Plastic Surgery Procedures; kvalita života; Quality of Life