Jak ženy snáší vaginální kombinovanou antikoncepci NuvaRing®? - Fait, Tomáš (Praktická gynekologie, 2008)
V přehledu literárních údajů z databáze Medline jsou prezentovány výsledky studií, které prokazují vysokou účinnost kontracepčního kroužku NuvaRing srovnatelnou s perorálními kontraceptivy, lepší kontrolu menstruačního cyklu a minimální změny vaginálního prostředí.
Keywords: kontraceptiva orální kombinovaná; Female; aplikace intravaginální; lidé; Administration, Intravaginal; Prospective Studies; dospělí; Adult; ženské pohlaví; NuvaRing; Contraceptives, Oral, Combined; Humans; prospektivní studie