Implantologické systémy v zubním lékařství II. I. část, Podrobné specifikace - Kokšal, Libor (StomaTeam, 2007)
V minulém vydání našeho časopisu jsme vám předložili základní přehled implantologických systémů, které jsou u nás aktivně používány. Nyní začneme s jejich podrobnějšími specifikacemi. Na základě jednotného systému dotazování u distribučních firem nebo výrobců jsme schopni předat vám relevantní a srovnatelné informace k jednotlivým systémům, kterým věnujeme maximálně shodný prostor. V následujících vydáních časopisu vám postupně blíže představíme všechny implantologické systémy, které jsme zmínili v rámci základního přehledu.
Keywords: zubní implantáty; Dental Instruments; zubní materiály; zubní nástroje; Dental Implants; Dental Materials