Ošetřovatelský proces u pacienta s pooperační ránou hojící se per secundam - Třasáková, Lenka; Machová, Petra (Sestra (Praha), 2007)
The article describes a case of a patient who was transferred to our ICU due to complications after cholecystectomy.
Keywords: výsledek terapie; Male; kvalita života; cholecystektomie; Postoperative Complications; Quality of Life; Aged; mužské pohlaví; senioři; pooperační komplikace; Hyiodine; Treatment Outcome; Nursing Diagnosis; lidé; Wound Healing; ošetřovatelská diagnóza; Humans; Cholecystectomy; ošetřovatelská péče; Nursing Care; hojení ran