Eutanázie z pohledu studentů ošetřovatelství - Blažková, Veronika; Hlinovská, Jana (Sestra (Praha), 2008)
V článku autorky seznamují čtenáře s výsledky ankety, ve které studentům položily šest otázek týkajících se jejich postoje k eutanázii. Ankety se zúčastnilo 92 studentů 1. ročníku oborů všeobecná sestra a porodní asistentka.
Keywords: interpretace statistických dat; Euthanasia, Active; eutanazie; porodní asistentky; Euthanasia; Suicide, Assisted; Terminally Ill; Education, Nursing; lidé; studium ošetřovatelství; spoluúčast při sebevraždě; Data Interpretation, Statistical; Humans; Nurse Midwives; umírající; aktivní eutanazie