V. sympozium praktické neurologie přitáhlo více než dvě stovky účastníků - Kultanová, Eva (Neurologie pro praxi, 2008)
Brno – Ve dnech 5.–6. června 2008 se konalo v brněnském hotelu Continental již V. sympozium praktické neurologie. Dvoudenní akci zahájil tradičně ve čtvrtek odpoledne prezident akce prof. MUDr. Ivan Rektor, CSc.
Keywords: Critical Care; antikonvulziva; vestibulární nemoci; Diagnostic Techniques, Neurological; Ultrasonography; prionové nemoci; Vestibular Diseases; péče o pacienty v kritickém stavu; ultrasonografie; Prion Diseases; diagnostické techniky neurologické; Anticonvulsants