Jednorázové pomůcky na kardiochirurgických operačních sálech - Fidlerová, Dagmar; Černá, Lenka (Sestra (Praha), 2008)
The article addresses surgical draping, disposable materials and their advantages.
Keywords: Cardiac Surgical Procedures; ochranné oděvy; chirurgické vybavení; Surgical Equipment; Protective Clothing; vybavení k jednorázovému použití; kardiochirurgické výkony; Disposable Equipment