Pohlavní choroby. II. díl - Páralová, Lenka (Dermatologie pro praxi, 2008)
V článku je uveden stručný přehled všech sexuálně přenosných onemocnění a volně navazuje na předchozí I. díl. Detailně jsou popsány infekce chlamydiové, mykoplazmatické, virové.
Keywords: sexuálně přenosné nemoci virové; cytomegalovirové infekce; Mycoplasma Infections; Chlamydia Infections; mykoplazmové infekce; molluscum contagiosum; chlamydiové infekce; Molluscum Contagiosum; Herpes Genitalis; Humans; Cytomegalovirus Infections; lidé; Sexually Transmitted Diseases, Bacterial; herpes genitalis; Sexually Transmitted Diseases, Viral; sexuálně přenosné nemoci bakteriální; AIDS; Acquired Immunodeficiency Syndrome