Diagnostika a léčba rýmy - Smilek, Pavel (Practicus, 2008)
Souhrn: Rýma patří k běžným onemocněním, a přesto může vést k závažným komplikacím a má rovněž významný vliv na ekonomiku společnosti. Článek pojednává o patogenezi rýmy, symptomatologii, diagnostice a možnostech léčby.
Keywords: Rhinitis, Vasomotor; rýma; Diagnosis, Differential; Rhinitis, Atrophic; atrofická rýma; sinusitida; diferenciální diagnóza; Rhinitis; lidé; nosní obstrukce; Rhinitis, Allergic, Seasonal; Histamine Antagonists; antihistaminika; Nasal Obstruction; Sinusitis; agonisté adrenergních alfa-receptorů; sezónní alergická rýma; Humans; Adrenergic alpha-Agonists; vazomotorická rýma