Vitaminy rozpustné v tucích - Bayer, Milan (Praktické lékárenství, 2008)
Článek shrnuje současné poznatky o vitaminech rozpustných v tucích. Uvádí jejich zdroje, význam pro lidský organizmus, příčiny a projevy jejich nedostatku i případného předávkování, k němuž (na rozdíl od vitaminů rozpustných ve vodě) může dojít.
Keywords: Vitamin K 3; dospělí; Vitamin K Deficiency; dítě; Vitamin A Deficiency; Adult; vitaminy; Vitamin A; vitamin A; Vitamin K; lidé; vitamin D; nedostatek vitaminu D; Vitamin D; vitamin K 3; vitamin K; nedostatek vitaminu E; Vitamins; nedostatek vitaminu K; Vitamin E Deficiency; Vitamin D Deficiency; nedostatek vitaminu A; Child; Humans