Hodnotenie funkčného stavu študentiek SJF STU Bratislava - Cepková, Alena (Sport a kvalita života, 2007)
Autorka príspevku prezentuje výsledky funkčného vyšetrenia na bicyklovom ergometri a telesného rozvoja študentiek SjF STU
Keywords: Exercise Movement Techniques; Humans; index tělesné hmotnosti; Body Mass Index; Blood Pressure Determination; pulz; studenti; Female; dospělí; tělesná výkonnost; lidé; Adult; ženské pohlaví; krevní tlak; Adolescent; Ergometry; Pulse; Students; Blood Pressure; Physical Fitness; ergometrie; měření krevního tlaku; mladiství; techniky cvičení a pohybu