Deprese a perimenopauza - Veronica L., Harsh; David R., Rubinow; Peter J., Schmidt (Gynekologie po promoci, 2008)
Odborníci se snaží diagnostikovat depresi středního věku co nejdříve a současně radí, co s ní. Například léčit depresi v perimenopauze podáním estrogenu dokonce i v případě, kdy nedochází k návalům horka.
Keywords: rizikové faktory; Antidepressive Agents; deprese; ženské pohlaví; Risk Factors; Female; lidé; perimenopauza; Humans; estrogeny; Perimenopause; Estrogens; Depression; antidepresiva