Pacienti s „Parkinsonem“ vyžadují individuální péči - Macháčková, Dagmar; Kottová, Marie (Sestra (Praha), 2009)
Téměř dvacet let pracujeme na lůžkovém oddělení Neurologické kliniky 1. LF UK a VFN v Praze, které slouží pacientům z celé republiky k diagnostice a léčbě onemocnění extrapyramidového systému. Nejčastěji se setkáváme s Parkinsonovou nemocí.
Keywords: Nutritional Physiological Phenomena; fyziologie výživy; kvalita života; lidé; Parkinsonova nemoc; Nursing Care; ošetřovatelská péče; Quality of Life; Parkinson Disease; Humans