Psi v domovech pro seniory - Volšická, Jiřina (Kontakt (České Budějovice), 2008)
Příspěvek seznamuje s možnostmi využití psa v domovech pro seniory. Zaměřuje se na formy canisterapie a případné důsledky při využití jednotlivých forem. Dále příspěvek hovoří o nákladech spojených s rezidentním umístěním psa do zařízení.
Keywords: senioři; psi; Animal Welfare; psychoterapie; Aged; zvířata; Psychotherapy; lidé; Homes for the Aged; Animals; Humans; Dogs; pohoda zvířat; domovy pro seniory