Kazuistiky v canisterapii - Tichá, Věra (Kontakt (České Budějovice), 2008)
V příspěvku je nejprve charakterizován kvalitativní výzkum, neboť kazuistika je jednou z případových metod kvalitativního výzkumu. Po vymezení pojmu kazuistika se příspěvek zabývá jejím významem a je zde zpracována obecná struktura kazuistiky a metodický postup při vypracování kazuistiky v canisterapii.
Keywords: psychoterapie; psi; Animals; Psychotherapy; lidé; Dogs; Humans; zvířata