Canisterapie v dětské psychiatrii - přístupy a plemena psů - Nedvědová, Markéta (Kontakt (České Budějovice), 2008)
Tímto příspěvkem jsem se snažila nastínit přístupy ke canisteraputické práci s pedopsychiatrickými pacienty v Dětské psychiatrické léčebně Opařany a různé aktivity. Zároveň představuji používaná plemena psů.
Keywords: Psychotherapy; Animals; Adolescent; dětská psychiatrie; Child; lidé; Child Psychiatry; zvířata; psychoterapie; dítě; mladiství; psi; Dogs; Humans