Canisterapie u klienta s hyperkinetickým syndromem - Eisertová, Jaroslava (Kontakt (České Budějovice), 2008)
Příspěvek uvádí výsledky výzkumu, jenž byl zaměřen na vliv canisterapie u klienta s ADHD. Příspěvek dále zmiňuje postupy a cíle u daného klienta a výsledky pozorování.
Keywords: psi; Dogs; Psychotherapy; Treatment Outcome; mužské pohlaví; hyperkinetická porucha; lidé; Child; dítě; Male; Animals; výsledek terapie; psychoterapie; zvířata; Humans; Attention Deficit Disorder with Hyperactivity