Postupně se vyvíjející obraz primární hyperparatyreózy - Slaměník, Marek (Remedia, 2009)
Kazuistika popisuje případ pacientky, u které jsem stanovil postupně diagnózu primární hyperparatyreózy. Pacientka byla nakonec indikována k operačnímu řešení choroby.
Keywords: Middle Aged; Diagnosis, Differential; lidé; diferenciální diagnóza; ženské pohlaví; hypertenze; lidé středního věku; Hypercalcemia; Hypertension; Osteoporosis; osteoporóza; hyperkalcemie; Female; Humans