Nádherná, nádherná, nádherná-- pediatrie - Daňková, Iva (Pediatrie pro praxi, 2009)
Olomouc – Více než devět set odborníků zavítalo ve dnech 29.–30. května na kongres pediatrů a dětských sester – XXVII. dny praktické a nemocniční pediatrie do Olomouce. Dvoudenní akce nabídla atraktivní program v lékařské i sesterské sekci a promluvila na ní řada vynikajících osobností české pediatrie.
Keywords: Nutritional Physiological Phenomena; dětská psychiatrie; fyziologie výživy; Child; Pediatrics; Child Psychiatry; pediatrie; dítě; Accidents; úrazy a nehody