Atypický průběh torze přívěsku varlete - Šmakal, Oldřich; Hartmann, Igor; Vrána, Jan; Grepl, Michal; Michálková, Kamila (Česká urologie, 2009)
Autoři referují o torzi přívěsku varlete, která svým klidným klinickým průběhem a velikostí postiženého přívěsku bez známek zánětu imitovala tumorózní postižení paratestikulárních tkání.
Keywords: Child; Scrotum; skrotum; ductus Mülleri; Humans; diferenciální diagnóza; Torsion, Mechanical; mužské pohlaví; testis; lidé; torze mechanická; Male; Mullerian Ducts; Testis; Diagnosis, Differential; dítě