Sexuální zneužívání dětí - oběti a pachatelé : teoretická část - Hanušová, Jaroslava; Hanuš, Petr; Kovařík, Jiří; Ramešová, Martina (Prevence úrazů, otrav a násilí, 2005)
Ve své práci autorka pojednává o syndromu sexuálně zneužívaného dítěte (CSA), o jeho výskytu, rizikových faktorech, diagnostice, terapii a prevenci.
Keywords: erotika; Father-Child Relations; Family; rodina; Risk Factors; primární prevence; Česká republika; Child; Erotica; dítě; Adult; dospělí; vztahy mezi otcem a dítětem; Primary Prevention; Czech Republic; Family Relations; Child Abuse, Sexual; Incest; lidé; Humans; rodinné vztahy; rizikové faktory; Financing, Organized; Sex Work; Mother-Child Relations; sexuální zneužívání dítěte; financování organizované; prostituce; incest; vztahy mezi matkou a dítětem