Zkušenosti z rozborů zdravotnické dokumentace v lůžkových zařízeních - Kárníková, Jana (Revizní a posudkové lékařství, 2009)
Článek popisuje zkušenosti získané expertní činností konzultačního charakteru v lůžkových zdravotnických zařízeních akutní lůžkové péče. V rámci těchto činností byl posuzován obsah zdravotnické dokumentace s ohledem na správné vykazování poskytnuté péče a soulad obsahu zdravotnické dokumentace s obsahem péče vykázané zdravotním pojišťovnám.
Keywords: Records; nemocniční záznamy; řízení kvality; lidé; mezinárodní klasifikace nemocí; Česká republika; Diagnostic Services; International Classification of Diseases; záznamy jako téma; diagnostické služby; zákonodárství nemocniční; Hospital Records; Legislation, Hospital; Quality Control; Fee-for-Service Plans; Czech Republic; Humans; platba za výkon