Skupinová prenatální péče - Přínos těhotenských center - Klima, Carrie (Gynekologie po promoci, 2009)
Mohla by skupinová prenatální péče nahradit tradiční individuální přístup? Následující článek prosazující těhotenská centra nabízí pádné argumenty.
Keywords: United States; služby zdravotní péče o matku; Midwifery; role ošetřovatelky; lidé; Female; ošetřovatelské zhodnocení; babictví; Spojené státy americké; Pregnancy; těhotenství; Nurse's Role; Nursing Assessment; Maternal Health Services; ženské pohlaví; Humans