Rehabilitace po kardiochirurgické operaci - Vaníčková, Tereza; Hájková, Lucie (Sestra (Praha), 2009)
Autorky článku seznamují s pooperační rehabilitací po kardiochirurgickém výkonu ve FN Plzeň a s následným lázeňským pobytem
Keywords: kardiochirurgické výkony; Cardiac Surgical Procedures; rehabilitační ošetřovatelství; Rehabilitation Nursing; Humans; Life Style; lidé; životní styl