Využití transpalatinálních oblouků - přehled kazuistik - Šváchová, Anna; Macháčková, E; Zdeňková, P; Böhmová, H (Ortodoncie, 2008)
Přednáška tematicky navazuje na předchozí sdělení. Uvádí příklady terapie pomocí transpalatinálního oblouku typu Goshgarian, nákusného patrového třmene, intruzní destičky a bihelixu. Dále dokumentuje využití modifikovaného patrového třmene při terapii palatmalne retinovaných zubů.