Výkupné za receptová data - Dočkal, Martin (Praktické lékárenství, 2009)
Jak snadno by se mohla osobní data dostat do nepovolaných rukou, ukazuje poslední případ krádeže dat elektronických záznamů o pacientech v USA.
Keywords: zabezpečení počítačových systémů; záznamy jako téma; Computer Security; Records; internet; lidé; Humans; Internet