Tkáňové inženýrství - Havlíková, Jana (Bioprospect, 2009)
Cílem tkáňového unženýrství je obnovit nebo nahradit tkáně a orgány poškozené onemocněním, zraněním nebo vrozenou anomálií. Prezentovaný přehled se zabývá buňkami a nosiči, který by napomohly tomuto cíli.
Keywords: biopolymery; Tissue Engineering; polymery; Polymers; Tissue Scaffolds; Cell Culture Techniques; tkáňové podpůrné struktury; tkáňové inženýrství; Biopolymers; buněčné kultury