Motivace posudkového lékaře z pohledu teorie her - Bílek, Miroslav (Revizní a posudkové lékařství, 2009)
Pomocí teorie her se autor zamýšlí nad motivací posudkového lékaře při výkonu jeho činnosti s tím, do jaké míry je motivován posuzovanému nevyhovět v jeho požadavcích.
Keywords: teorie her; Physician-Patient Relations; Game Theory; lidé; vztahy mezi lékařem a pacientem; posuzování zdravotní způsobilosti; motivace; Work Capacity Evaluation; Motivation; Humans