Bronchiální astma - praktické aspekty - Krčmová, Irena; Novosad, Jakub (Interní medicína pro praxi, 2010)
V článku jsou shrnuty základní aspekty etiopatogeneze, diagnostiky, klasifikace a léčby bronchiálního astmatu.
Keywords: dospělí; diferenciální diagnóza; Female; dítě; bronchiální hyperreaktivita; Adult; Drug Therapy; ženské pohlaví; Adolescent; těhotenství; Adrenal Cortex Hormones; farmakoterapie; hormony kůry nadledvin; Asthma; Diagnosis, Differential; sekundární prevence; Secondary Prevention; Aged; bronchiální astma; Child; senioři; Pregnancy; Bronchial Hyperreactivity; mladiství