Paliativní péče u dětí s nádorovým onemocněním - Lokaj, Petr (Pediatrie pro praxi, 2010)
Článek se dotýká problémů, se kterými se setkáváme při péči o děti a dospívající v posledních stadiích nemoci, a navrhuje jejich řešení. Problémy jsou seřazeny abecedně, nikoli podle četnosti nebo důležitosti.
Keywords: paliativní péče; Child; nádor; Palliative Care; nádory; dítě; péče o umírající; lidé; Terminal Care; Neoplasms; Humans