Desatero v péči o opruzeniny novorozenců a kojenců - Kolářová, Renáta; Wiedermannová, Hana (Pediatrie pro praxi, 2010)
Pokožka novorozenců a kojenců je v určitých místech náchylná ke tvorbě opruzenin. Jejich správné ošetřování v začátku je nejlepší prevencí před vznikem komplikací.
Keywords: kojenec; Infant; Hygiene; léčba; hygiena; novorozenec; Skin Care; Intertrigo; lidé; Diaper Rash; plenková dermatitida; Humans; intertrigo; Infant, Newborn; péče o kůži