Otazníky kolem sojových izoflavonů - Fait, Tomáš (Praktická gynekologie, 2010)
Teoreticky mají fytoestrogeny v klimakterické medicíně velký léčebný potenciál. Nekonzistentnost studií jejich účinku lze vysvětlit nestandardním složením přípravků a individuálním metabolizmem izoflavonů.
Keywords: Dietary Supplements; inzerce jako téma; Humans; equol; lidé; Female; Advertising; klimakterium; Isoflavones; Equol; Climacteric; účinnost; isoflavony; potravní doplňky; fytoestrogeny; ženské pohlaví; Phytoestrogens