Spolupráce dentálního týmu v individuální preventivní péči o dětské pacienty - Ságlová, Simona (Dentální tým, 2010)
Preventivní péče o pacienty dětského věku je časově i psychicky velmi náročná. Zapojení více členů dentálního týmu přináší zlepšení kvality péče, jejímž cílem je dobře spolupracující, motivovaný, vyšetřený a případně ošetřený dětský pacient.
Keywords: vztahy mezi lékařem a zdravotní sestrou; Preventive Dentistry; Dentist-Patient Relations; dítě; vztahy mezi zubním lékařem a pacientem; lidé; stomatologická péče o děti; Dental Hygienists; Physician-Nurse Relations; zubní lékaři; preventivní zubní lékařství; zubní lékařství dětské; orální hygiena; zubní hygienici; Dentists; dentální tým; Child; Pediatric Dentistry; Dental Care for Children; Oral Hygiene; preventivní zubní péče; Humans