Vakcíny blízké současnosti - Slíva, Jiří (Farmi News, 2009)
S rozvojem genového inženýrství se nebývale rozšiřují i možnosti vakcinace proti nejrůznějším nemocem. Již dávno se však nejedná pouze o očkování proti infekčním nemocem či využití vakcín u osob trpících nejrůznější formou alergie. V následujícím textu se společně podíváme alespoň na některé z nových možností.
Keywords: dospělí; Randomized Controlled Trials as Topic; Smoking; hypertenze; Female; dítě; Adult; ženské pohlaví; vakcinace; Adolescent; kouření; přenos infekční nemoci; Cancer Vaccines; lidé; Genetic Engineering; Smoking Prevention; Disease Transmission, Infectious; protinádorové vakcíny; Vaccination; prevence kouření; Hypertension; Male; randomizované kontrolované studie jako téma; genetické inženýrství; Child; mužské pohlaví; mladiství; Humans