Léčba steroid-senzitivního nefrotického syndromu u dětí - Geier, Pavel; Feber, Janusz (Pediatrie pro praxi, 2010)
Přehledový článek se zabývá léčbou steroid-senzitivního nefrotického syndromu u dětí. Důraz je kladen na postupy, které mají oporu v randomizovaných kontrolovaných studiích.
Keywords: Mycophenolic Acid; prednison; takrolimus; Cyclophosphamide; dítě; Tacrolimus; nefrotický syndrom; Nephrotic Syndrome; lidé; cyklosporin; glukokortikoidy; Glucocorticoids; Prednisone; kyselina mykofenolová; Cyclosporine; Child; cyklofosfamid; cyklosporin A; Humans