Celoživotní vzdělávání NLZP a možnosti jeho naplnění - Vlasáková, Dita (Sestra (Praha), 2010)
Povinné CŽV NLZP (celoživotní vzdělávání nelékařských zdravotnických pracovníků) je stále velmi diskutovaným pojmem. Před šesti lety byla všem NLZP nastavena zákonem povinnost celoživotně se vzdělávat. V současné době mnohým z nich končí prvé registrační období a blíží se čas „účtování“.
Keywords: Judgment; Female; Male; distanční studium; uznání odborné způsobilosti; Education, Continuing; Humans; Credentialing; dospělí; mužské pohlaví; Health Workforce; mínění; lidé; Surveys and Questionnaires; průzkumy a dotazníky; kontinuální vzdělávání; ženské pohlaví; zdravotničtí pracovníci; Education, Distance; Adult