Log book - roční zkušenosti - Stasková, Věra; Festová, Andrea (Cesta k profesionálnímu ošetřovatelství ..., 2007)
Příspěvek seznamuje se zkušenostmi s použitím Log Booku ve vyučovacím procesu na Zdravotně sociální fakultě Jihočeské univerzity. Nastiňuje některé přínosy pro studenty, sestry a vyučující a zamýšlí se i nad změnou postoje studentů při výuce na klinických pracovištích.
Keywords: Teaching Materials; zpětná vazba; Feedback; lidé; studenti ošetřovatelství; učební pomůcky; Students, Nursing; studium ošetřovatelství; Education, Nursing; Humans