Transgenní stromy : [rozhovor] - Lopot, Jáchym; Janda, Martin (Bioprospect, 2011)
Článek se pomocí fiktivního dialogu mezi novinářem a vědcem, zabývajícím se problematikou transgenních stromů, snaží přehlednou formou podat poznatky o problematice transgenních stromů čtenářům. Dozvíte se něco málo o historii transformovaných stromů, alej o tom, na co se vědci u transgenních stromů nejvíce zaměřují a jak je to se znepokojením okolo transgenních stromů.
Keywords: Research; genetické inženýrství; výzkum; stromy; Organisms, Genetically Modified; lidé; Genetic Engineering; Trees; geneticky modifikované organismy; Humans