Co bychom měli vědět o intraabdominálních útvarech u plodu - Dulay, Antoinette T; Copel, Joshua A (Gynekologie po promoci, 2011)
Článek se zaměřuje na odlišení různých typů abdominálních útvarů u plodu vedoucí ke stanovení co nejpřesnější a nejúčinnější diagnostiky a léčby
Keywords: diferenciální diagnóza; Ovarian Cysts; nemoci duodena; gastrointestinální nemoci; cysty; Diagnostic Techniques, Obstetrical and Gynecological; Gastrointestinal Diseases; Intestine, Small; plod; nemoci plodu; tenké střevo; Fetal Diseases; Stomach Diseases; tlusté střevo; diagnostické techniky porodnicko-gynekologické; Fetal Monitoring; duodenum; nemoci jater; Duodenum; Humans; Cysts; monitorování plodu; Liver Diseases; ovariální cysty; Duodenal Diseases; Diagnosis, Differential; nemoci žaludku; Prenatal Diagnosis; Fetus; Intestine, Large; prenatální diagnóza; lidé