E-learningové kurzy v projektu OP RLZ moravskoslezského kraje cz.04.1.03/3.3.14.4/0015 : rozvoj dalšího vzdělávání v ošetřovatelství na Slezské univerzitě v Opavě - Danihelková, Hana (Rozvoj vzdělávání v ošetřovatelství, 2008)
Metodika tvorby e-learningu pro distanční i kombinované formy studia je postavena na všeobecně platných principech a na týmové práci autorů. Její podstata, filozofické zázemí a postup práce je obsahem tohoto příspěvku.
Keywords: pozitivní motivace; sebeevaluace; Motivation; Computer-Assisted Instruction; počítačem řízená výuka; ošetřovatelská informatika; autor textu/opory; Nursing Informatics; kontinuální vzdělávání zdravotních sester; Educational Technology; odborník na informační technologie; Education, Nursing, Continuing; distanční studium; Education, Distance; vyučovací postupy; metodik; motivace; pedagogické nástroje; interaktivita; distanční a kombinované formy studia