Uzlinový syndrom – diferenciální diagnostika - Janásová, Petra (Sestra (Praha), 2012)
Uzlinový syndrom je stav, kdy jsou zvětšeny lymfatické uzliny. Příčiny mohou být infekční, neinfekční, nádorové, zánětlivé atd. Pro diagnostiku je důležitá lokalizace zvětšené uzliny.
Keywords: Diagnosis, Differential; Lymph Nodes; diferenciální diagnóza; lymfatické uzliny; lidé; zvětšení uzlin; Castleman Disease; hyperplazie velkých lymfatických uzlin; Humans