Edukace pacienta po chirurgické bandáži žaludku - Vranaiová, Andrea (Sestra (Praha), 2012)
Hlavním tématem příspěvku je edukace pacienta po operaci chirurgické bandáže žaludku při morbidní obezitě, zpracován je pooperační režim, ve kterém jsou zahrnuty stravovací návyky, pohybová aktivita a kognitivně-behaviorální přístup.
Keywords: kognitivně behaviorální terapie; bariatrie; Patient Education as Topic; Obesity; dietoterapie; Movement; Humans; zdravé chování; lidé; pohybová léčba; vzdělávání pacientů jako téma; obezita; Diet Therapy; pohyb; dietní režim; Cognitive Behavioral Therapy; Bariatrics; Health Behavior