Helicobacter pylori a jeho úloha v patogenezi a patologii orofaryngu a epifaryngu ve vztahu k ORL onemocněním - Nártová, Eva; Astl, Jaromír; Lukeš, Petr; Katra, Rami; Pavlík, Emil; Betka, Jaroslav (Otorinolaryngologie a foniatrie, 2012)
x
Keywords: genotypizační techniky; polymerázová řetězová reakce; metody průkazu; nádory nosohltanu; nádory orofaryngu; Helicobacter Infections; PCR; lidé; Carcinogens; karcinogeny; Oropharyngeal Neoplasms; Humans; Nasopharyngeal Neoplasms; senzitivita a specificita; Sensitivity and Specificity; Helicobacter pylori; Financing, Organized; Polymerase Chain Reaction; Genotyping Techniques; financování organizované; infekce vyvolané Helicobacter pylori