Vek ako potenciálny faktor ovplyvňujúci patologické ukazovatele a prognózu ochorenia u pacientov s karcinómom obličky - Bartoš, Vladimír; Mráz, Roman; Mikuláš, Juraj; Laurinc, P (Praktický lékař, 2012)
x
Keywords: dospělí; Prognosis; Survival; retrospektivní studie; Humans; staging nádorů; Carcinoma, Renal Cell; věk při počátku nemoci; lidé středního věku; Neoplasm Staging; Middle Aged; karcinom z renálních buněk; prognóza; mužské pohlaví; Adult; přežití; ženské pohlaví; lidé; Age of Onset; Retrospective Studies; Male; Female