Hepatocelulární karcinom – dlouhodobě léčitelné onemocnění - Fínek, Jindřich (Klinická onkologie, 2012)
Kazuistika – 30 měsíců přežívající nemocný s inoperabilním hepatocelulárním karcinomem léčený sorafenibem.
Keywords: Ultrasonography; Biopsy, Needle; Disease-Free Survival; protinádorové léky; benzensulfonáty; lidé; lidé středního věku; Benzenesulfonates; multimodální zobrazování; Pyridines; Neoplasms by Histologic Type; jaterní encefalopatie; ascites; molekulárně cílená léčba; Hepatic Encephalopathy; mužské pohlaví; Carcinoma, Hepatocellular; jehlová biopsie; Middle Aged; Multimodal Imaging; ultrasonografie; hepatocelulární karcinom; přežití bez známek nemoci; pyridiny; Diagnostic Techniques, Digestive System; receptory vaskulárního endoteliálního růstového faktoru; konečné stadium selhání jater; Humans; diagnostické techniky gastrointestinální; Male; nádory podle histologického typu; End Stage Liver Disease; Receptors, Vascular Endothelial Growth Factor; Ascites