Psychický stav klientů s acne vulgaris - Vévodová, Šárka; Němcová, Žaneta (Sestra (Praha), 2012)
Tématem práce je psychický stav klientů s acne vulgaris. Práce mapuje výskyt psychických problémů klientů s akné, dopad dg. acne vulgaris na sociální oblast, výskyt deprese u klientů s acne vulgaris ve srovnání s kontrolní skupinou a statistické ověření závislosti výskytu psychických problémů na délce léčby.
Keywords: dospělí; etiologie; Humans; psychosomatika; Data Interpretation, Statistical; dermatologie; terapie; Stress, Psychological; Surveys and Questionnaires; Acne Vulgaris; Depression; Adult; psychologie; Adolescent; Therapeutics; psychický stres; průzkumy a dotazníky; Self Concept; acne vulgaris; Psychology; interpretace statistických dat; lidé; deprese; mladiství; Dermatology; sebepojetí