CT zobrazení srdce - Weichet, Jiří; Malíková, Hana; Balák, Jan (Česká radiologie, 2012)
Přehledná prezentace popisuje hlavní indikace užití CT pro zobrazení srdce.
Keywords: koronární cévy; počítačová rentgenová tomografie; Humans; lidé; indikace CT srdce; Cardiology; Coronary Vessels; Coronary Angiography; Heart Diseases; kardiologie; Tomography, X-Ray Computed; koronární angiografie; nemoci srdce