Analýza motivace na základě použití TAT u dvou skupin adolescentů - Urbánek, Tomáš; Czekóová, Kristína; Čermák, Ivo; Fikarová, Táňa; Pokorná, Zuzana (Československá psychologie, 2012)
x
Keywords: Adolescent Behavior; financování organizované; Adolescent; Financing, Organized; Personality Assessment; lidé; chování mladistvých; testování osobnosti; tematická obsahová analýza; mladiství; tematický apercepční test; motivace; Thematic Apperception Test; Motivation; Humans