Moderní technologie v medicíně - Köhler, Tomáš (Causa subita, 2012)
Mnoho lékařů se nás stále častěji ptá, jaké vybavení bychom jim doporučili, která technologie je nejlepší, která nejúčinnější, čím se odlišit a jak je naučit pacienty hradit si nadstandardní péči. Všechny tyto dotazy mají jednu společnou odpevěd -moderní přístrojové vybavení, které je o krok napřed před svými konkurenty, je cenově dostupné, a které má zaručené výsledky znamenající spokojenost pacientů a jejich návrat a dobré reference. V minulých číslech odborné publikace Causa Subita jsme se pokoušeli na tuto problematiku podívat z hlediska výkonů prováděných sestrami, nyní Vám přinášíme pohled čistě lékařský.
Keywords: Laser Therapy; frakční radiofrekvence; Cosmetic Techniques; laser; technologie lékařská; kosmetické techniky; multiplatforma; E-light; Indubia; Medical Laboratory Science; laserová terapie